Kysymys:
Kuinka voin erottaa pelin ja aggressiivisuuden koirapuistossa?
Beofett
2013-11-23 02:00:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuullut todellisia kauhutarinoita koirien viemisestä koirapuistoon. Liian monet omistajat antavat koiriensa juosta vain valvomatta, ja monet ihmiset näyttävät kykenemättömiä erottamaan koiran ja koiran välisen pelin koiran ja koiran aggressiivisuudesta.

Jos tuon koirani koirapuistoon, mitä merkkejä pitäisikö minun olla etsimässä, sekä osoittaakseni, että koiraani kiusataan, että että koirani kiusaa muita koiria?

Kolme vastused:
#1
+12
cimmanon
2013-11-23 02:57:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Puhun täällä Shiba Inun omistajana, joka on usein kiusaaja sekä erotettu leikkikavereista, koska heidän henkilönsä ei pysty kertomaan, että he todella pelaavat.

Pureminen ei ole aina merkki aggressiivisuudesta

Koirat käyttävät suunsa vuorovaikutuksessa maailman kanssa, jotkut tekevät sen enemmän kuin toiset. Leikkipurenta on hyvin yleistä, kun koirat painivat. Shibani kohdistaa yleensä isompien koirien jalat yrittäen saada ne maahan, jotta hän voi tavoittaa ne paremmin. Koirat oppivat yleensä hyvin nuorena, kuinka suurta painetta leikkikavereiden kanssa on käytettävä.

Haukkuminen / röyhkeily ei ole aina merkki aggressiivisuudesta

Olen nähnyt omistajien näyttävän huolta kuoresta, murinasta tai jopa kiljunnasta, mutta monet koirat ovat äänekkäitä pelatessaan.

Kaikki koirat eivät voi heiluttaa häntää

Heiluttava häntä on yleensä positiivinen merkki, kun kyyristyminen / hännän kiinnitys on negatiivinen merkki. Häntä heiluttava koira ei yleensä ole aggressiivinen. Jokainen koira ei kuitenkaan voi heiluttaa häntäänsä joko sen vuoksi, että se on telakoitu tai koska se on fyysisesti kykenemätön (Shiba ei voi). Vastaavasti työnnetty häntä ei aina ole erottuva asia.

Kehon asento on luotettavin todellinen vihje

Kun Shiba tulee kasvotusten koiran kanssa, jota hän ei tee ' Kuten näet, voit nähdä sen koko hänen ruumiissaan: hänen huulensa voivat käpristyä, hänen hakkerit ovat koholla ja hän yrittää seistä mahdollisimman korkealla. Kun hän on ahdistunut, hänen hännänsä käyristyy osittain.

Koirat, joita kiusaa, reagoivat yleensä huutamalla, luiskahtamalla maata pitkin ja / tai juoksemalla.

+1 "haukkuminen ei ole aina merkki aggressiivisuudesta" - sanoisin jopa, niin kauan kuin kuulet jotain, kaikki on hyvä! Mutta ole varovainen, jos kaksi miestä tuijottaa toistensa silmiin ja liikkuu hitaasti toistensa ympäri ympyröissä, täydellisessä hiljaisuudessa! Ilman puuttumista vakava hyökkäys todennäköisesti seuraa perässä.
#2
+7
Beofett
2013-11-23 02:57:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun tulisi olla varovainen koirasi " rauhoittumiskäyttäytymisen" merkkeistä aina, kun hän on tekemisissä muiden koirien kanssa, varsinkin kun muut koirat ovat suurempia (vaikka koirasi saattaa tuntea olevansa uhattuna myös pienemmät koirat!).

Rauhoituskäyttäytymisen merkkejä voivat olla:

 • Kaareva selkäranka

 • Makaa makuulla

 • Kääntämällä pää sivulle; katseen estäminen toiselta koiralta

 • Korvat laskettuina, mutta rentoina

Jos rauhoittava käyttäytyminen ei hillitse rikkovan koiran aggressiivisuudesta, on olemassa joitain muita viitteitä siitä, että koirasi tuntee olevansa uhattuna:

 • Häntä on työnnetty alas

 • Korvat kiinnitetty takaisin / alas / p>

 • Yritetään saada silmäkontakti sinuun

 • Takaisin vedetyt huulet

 • Silmät ovat auki ("Whale eye stare")

 • Rungon sijoittaminen seiniin tai muihin rakenteisiin

Jos näet merkkejä tästä, heti puutu asiaan ja erota koirat.

Samoin sinun tulisi tarkkailla koirasi aggressioiden merkkejä muita koiria vastaan.

Sen lisäksi, että tarkkailet yllä mainittuja merkkejä koirilla, joiden kanssa lemmikkisi on tekemisissä, varo koirasi:

 • Pysty häntä

 • Runko rivissä pään ja lantion kanssa kohti toista koiraa

 • Kohotetut hakkerit

 • Täyden nopeuden juoksu / jahtaaminen, s erityisesti pienemmän koiran jälkeen

Tällä verkkosivustolla on erinomaisia ​​läpikäyntejä joistakin näistä käyttäytymistavoista videoina, joissa on kommentteja.

Linkitetyt videot ovat hyviä esimerkkejä käyttäytymisestä, mutta viimeinen ei todellakaan osoita kiusaamista sinänsä. Suurin osa pieniä koiria lähestyvistä koirista yrittää saada aikaan leikkiä. Kyllä, pieni koira * on kauhuissaan, mutta se näyttää minusta enemmän joko huonosta sosiaalistumisesta tai aikaisemmasta traumasta, koska se reagoi tällä tavalla * jokaiseen koiraan, joka lähestyy sitä.
Totta, mutta viimeinen video on hyvä esimerkki siitä, mitä etsiä koiralta, joka on vaarallisesti aggressiivinen (ts. Husky). Olipa kyseessä huono sosiaalistuminen tai jonkinlainen trauma, tuo pieni koira laukaisee erittäin aggressiivisia ei-pelivasteita Huskylta.
Sinun on oltava tarkkaavainen, kun puutut kahden koiran väliin. Jos he taistelevat, ihmisiä voidaan helposti purra, jos he joutuvat kiinni kahden taistelevan koiran väliin.
Siksi on parempi puuttua asiaan välittömästi, ennen kuin se kasvaa taisteluun tai hyökkäykseen.
#3
+5
Ingo
2013-12-18 05:33:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koiran omistajien pelko ja väärinkäsitys siirtyvät usein koirilleen, mikä johtaa kriittisiin tilanteisiin. Tyypillinen tilanne: pieni pinseri tai yorkshire, joka otetaan vastaan ​​(usein yhdellä kädellä), koska omistaja pelkää "isoja, aggressiivisia koiria". (Tämä on täysin hölmö, koska jos labradorin kokoinen koira haluaa todella saada pienen koiran, hän saa hänet, koska tällaiset koirat voivat hypätä 5 jalkaa seisomasta ilman suurta vaivaa. He vain repivät alas, ennen kuin huomaat koskaan, voit pitää pienen koirasi niin korkealla kuin haluat - et yksinkertaisesti voi suojella häntä tällä tavalla. Pidä siis parempi huolehtia siitä, että koirasi käyttäytyy järjestyksellisesti - Esimerkiksi, ei hauku isommille. Voit helposti opettaa hänet menemällä pois heti, kun hän alkaa haukkua - tämä on merkki hänelle, että hänen on taisteltava yksin, ja hän tajuaa pian sen on parempi olla ja seuraa sinua.)

Huomaa myös, että normaalien koirien leikki voi tuntua melko väkivaltaiselta, vaikka todellisuudessa se on vain hauskaa koirille. Vakavia taisteluita esiintyy harvoin hyvien sosiaalisten koirien keskuudessa. Kiusaamista tapahtuu tietysti, mutta silloinkin ei ole oikein soveltaa ihmisetiikkaa. (Tietysti, jos koirasi ei pysty käsittelemään sitä, ja huomaat, että se ei halua mennä sinne, älä vain mene sinne.)

Aggressi: emme tarve estää aggressio kaikissa tapauksissa. Esimerkiksi koira voi puolustaa leluaan erittäin aggressiivisesti, ja toinen koira tietää siitä, ettei hän saa ottaa sitä. Tämä on ongelma vain, jos toisen koiran mielestä se on hänen lelunsa. Mutta koirien aggressio ei tarkoita taistelen sinua, kunnes olet kuollut. Päinvastoin, tämä olisi merkki psykoottisesta koirasta (toivottavasti harvinainen tapaus maasi, ja yleensä se, että heidän omistajansa vievät heidät koirapuistoon, tarkoittaa, että se ei ole) eli se, joka ei kuulu koirapuistoon.

Kaiken kaikkiaan, muista seurustella koirasi aikaisin. Ensimmäisestä viikosta lähtien huolehdi siitä, että se tulee kosketuksiin muiden koirien kanssa niin usein kuin mahdollista, mieluiten pennun leikkiryhmässä tai jotain. Koira tietää sitten, kuinka käyttäytyä muiden koirien läsnä ollessa, ja asiat ovat hyviä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...