Kysymys:
Koiran koululaatikko ei toimi - auta!
Joe Augenbraun
2013-12-26 07:53:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Meillä on ollut pentumme noin kuusi viikkoa, ja olemme onnistuneet huonontamaan häntä. Olemme älykkyydessä.

Olemme tehneet tiukkaa laatikoulutusta nyt noin 4 viikkoa. Se on toiminut jossain määrin - kun hänen täytyy mennä, hän alkaa itkeä ja valitus laatikossa, ja hän poistaa välittömästi, kun hänet viedään ulos. Vaikka hän on nuori (16 viikkoa), hänellä ei ole onnettomuuksia laatikossa, eikä hänen tarvitse mennä ulos yli 6 tai 8 tunnin välein.

Ongelma on, kun annamme hänet vapaaksi talossa (jonka teemme vasta sen jälkeen, kun hän pissaa ja poos ulkona). Muuttuvan ajan (vain 40 minuutin) jälkeen hän eliminoi talon antamatta minkäänlaista varoitusta. Hän näyttää saavuttaneen johtopäätöksen, että ulkona meneminen on pakollista, mutta talon sisään käyminen on valinnaista ja täysin hyväksyttävää.

Hän on erittäin fiksu, ja olemme kouluttaneet häntä tekemään paljon muuta - leikkiä noutaa, istu, pysy, vastaa hänen nimeensä ja lopeta pureminen. Se on vain tämä talon rikkominen, joka on ollut ongelma.

PÄIVITYS: Kysymyksen lähettämisestä on kulunut vielä 2-3 viikkoa. Hän näyttää vihdoin oppivan, että taloon meneminen on mahdotonta, vaikka hän on todella huono kertoa meille, että hänen täytyy mennä ulos (hän ​​vain alkaa vilkkua oveen). Kello ei ole toiminut meille, koska hän pitää sitä maailman suurimpana leluna ja haluaa vain soittaa sitä jatkuvasti. Mutta löydämme toisen signaalin ja saamme hänet lopulta talon kouluttamaan. Tämä oli pitkä tie.

Valmentaja kertoi meille, että koiralla kestää niin kauan kuin hän oppii huonon käytöksen, kun hänen sallittiin näyttää se. Joten hänen teoriansa mukaan, koska hän meni taloon noin 3 viikkoa, ensimmäiset 3 viikkoa laatikoulutusta vain pyyhittiin ja saivat meidät takaisin nollaan. Tämä on järkevää, kun otetaan huomioon, kuinka kauan olemme joutuneet käyttämään laatikoulutusta.

Ahem, 16 viikkoa ei ole mitään. Luulen tietäväni, mitä teen koirien kanssa, ja silti nuoremmalla koirallamme tapahtui onnettomuuksia sisätiloissa melkein vuoden ajan. Kyse on hänen rodustaan ​​ja persoonallisuudestaan, ei vain asianmukaisista harjoittelumenetelmistä.
Puhdistatko hänen sisätapaturmansa perusteellisesti? Imeytimme heidät sanomalehdellä ja käytimme sitten entsyymien hajunpoistajaa, mikä näytti auttavan. Karhu oli villi pelastus, jonka saimme 5 kuukaudessa. Kesti 6 viikkoa saada hänet talutushihnaan, mikä tarkoittaa, että hänellä oli paljon opittavaa, kun aloimme kävelemään häntä.
Kaksi vastused:
#1
+17
jeremy
2013-12-26 10:01:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kotirikko ei toimi yksinkertaisesti asettamalla koira laatikkoonsa. On asioita, joiden kanssa sinun on työskenneltävä, vaikka koira ei olisikaan laatikossaan varmistaakseen, että hän oppii minne voi mennä ja mihin hän ei pysty.

Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, mitä sinä ' teet on työtä. Koirasi ei ole rikki, ja olet oikealla tiellä. Monilla ihmisillä on samanlaisia ​​ongelmia, ja pennun talonmurto vie aikaa (yli 6 viikkoa!). Muutama vinkki alla:

 1. Jos hän pissaa 40 minuutin välein, muista viedä hänet 39. välein. Tähän ei ole mitään keinoa. Jos epäilet, että hän pissaa, tuo hänet ulos.
 2. Valvo ja rajoita. Tärkeintä mitä teet, on rajoittaa talon alueita. Koirani Bowser oli rajoitettu keittiöön, kunnes hän pystyi hallitsemaan sen. Sitten aloimme tuoda hänet olohuoneeseen. Älä anna pentusi lähteä keittiöstä, ennen kuin hän hallitsee sen. Käytä alla olevan kaltaista koiraporttia, jos et halua sulkea ovia.
  Dog gate
 3. Matot ovat kovempia kuin lattiat. Kun pentusi hallitsee kovaa lattiaa, hän ei vieläkään ole 100-prosenttisesti rikki. Monille pennuille matto on hämmentävä ja tottuminen vie jonkin aikaa. Laita mattoon tuntu matto laatikkoonsa saadaksesi hänet totuttamaan.
 4. Tuo pentu ulos syömisen, juomisen, pelaamisen, nukkumisen, harjoittelun, pureskelun, juoksemisen jne. Jälkeen ... tuot hänet ulos ja hän pissaa, tuo hänet takaisin sisään. Älä anna hänen ajatella, että menit ulos kävelylle ja pissa oli valinnainen.
 5. Kun hän pissaa sisälle, varmista aina, että otat kiinni. hänet tekoon. Tämä on toinen syy, miksi hänen alueensa rajoittaminen on tärkeää. Ota hänet kiinni, hätkähdytä häntä ankaralla ei, ota hänet heti talteen tai hihnasta ja tuo hänet ulos. Kun olet saanut hänet kiinni, hänen pitäisi olla ulkona 30 sekunnin sisällä - ei poikkeusta. Kun viet hänet ulos, pyydä jotakuta muuta puhdistamaan alue vedellä ja etikalla.
 6. Joidenkin mielestä on hyödyllistä käyttää kelloa. Ripusta soittokello takaovellesi ja aina, kun menet ulos pentun poistamiseksi, soita se. Kun kiinni hänen tekoonsa ja tuot hänet ulos, soita se. Lopulta hän alkaa soittaa sitä itse. Ylistä häntä, kun hän tekee, ja varmista, että hän menee ulos. Jos et halua ostaa soittokelloa, tartu kangas- ja jingle-kelloihin ja tee se itse.
  Jingle bell dog bell
 7. Kun viet pennun ulos menemään, sinun tulisi käyttää komentoa. Kun koira käyristyy eliminoimaan, sano toistuvasti jotain "mene siihen" tai "potta", kunnes hän on valmis. Ylistys jälkeenpäin. Lopulta hän yhdistää komennon toimintaan.

Muista käyttää kiitosta, kun hän menee ulos. Onnea.

Luulen, että jos epäonnistumme, on saada hänet kiinni teosta, olemme todennäköisesti saaneet hänet alle prosentin ajasta. Otin hänet vain olohuoneeseen, kun tiesin, että hänen oli mentävä, ja minun piti tarkkailla häntä kuin haukka, älä vedä silmiäni sekunnin ajan. Se ei ole käytännöllistä yli muutaman minuutin kerrallaan. Onko sinulla temppu koiran kiinni ottamiseen?
@JoeAugenbraun - Hän sanoo sen vastauksessa ... rajoita pääsyaluettaan jonnekin, jossa voit pitää häntä silmällä, kunnes hän hallitsee kyseisen alueen.
Tämä on hieno vastaus ... Varsinkin *, ja kestää jonkin aikaa (yli 6 viikkoa!) Koiran talonmurto. * Mutta koko tämä vastaus on hieno opas koiran jarruttamiseen talossa.
Kyllä, kuten @Chad sanoi, rajoita hänen liikkumistilaa. Käytännöllisin alue, jolla voimme pitää Bowserin, kunnes hän kasvoi siitä, oli keittiö. Muutaman kuukauden ajan kaikki tekemäni oli keittiössä.
Kommentoimistasi näyttää myös siltä, ​​että yrität saada hänet kiinni sen sijaan, että tuot hänet ulos. Tavoitteena on todellakaan olla onnettomuuksia. Älä tuo häntä olohuoneeseen, jos tiedät, että hänen on mentävä. Koska hän on ulkona. Sieppaus on silloin, kun hän menee odottamatta.
Ja jos et saa kiinni heti, tuo hänet ulos varmistaaksesi, että hän on valmis ja siivoaa ollessaan ulkona. Älä yritä näyttää hänelle, että hän teki "pahaa", äläkä puhdista hänen edessään.
@CedricH. Kuulostaa oikealta. Osoittaa koiralle, että hän teki pahaa, ei ole tehokasta; koirilla ei ole hyvää syytä ja seurausta. Jos näytät heille vihaavan sotkua, he tietävät sinun vihaavan sotkua, mutta he eivät tiedä lopettaa sotkun tekemistä. Sen sijaan, että pysähtyisivät menemään taloon, he menevät taloon, kun he menevät taloon, he huomaavat, että on sotku ja valmistautuvat vihaisille ihmisille.
#2
+4
kaynetoad
2013-12-26 08:55:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritän viettää enemmän aikaa ulkona, kun saat hänet ensin ulos laatikosta. Jotkut koirat oppivat tekemään liiketoimintansa mahdollisimman nopeasti, jotta he kiirehtivät sisälle ja tekevät hauskoja asioita, minkä seurauksena he eivät välttämättä "tyhjennä" itseään.

On myös aika, jolloin hän alkoi oppia ottamaan itsensä. ulos, kun hän tuntee tarvetta. Jos satut näkemään hänet tekemisessä, keskeytä hänet, vie hänet ulos ja anna hänelle sitten aikaa lopettaa liiketoimintansa ja palkita hänet, kun hän tekee. Tämän pitäisi auttaa häntä saamaan ajatus siitä, että wc: n tekeminen ulkona on viileämpi asia kuin vessassa käyminen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...